TKS (re)presenterer: Kvinner

TKS inntar Frimurerlogen med en musikalsk hyllest til kvinnen. Velkommen til konsert!

Gjennom konserten ønsker vi å løfte fram kvinner som har bidratt i musikken, da mange kvinner har blitt satt i skyggen gjennom musikkhistorien. Konserten hedrer også alle tidligere TKS-ildsjeler, da koret har spilt en viktig rolle for kormusikken i Trondhjem. Det er nettopp takket være sterke kvinner, at TKS i dag har den sterke tradisjonen og oppslutningen som vi har.

På konserten vil du høre verk av kvinnelige komponister, arrangører og lyrikere. Det blir urpremiere på «Brurebønn», et stykke komponert for TKS med tekst av Haldis Moren Vesaas og musikk av Kim André Arnesen. I tillegg har vi vært så heldig, da vår egen TKSer Kristin Overøye har komponert musikken til «Den eldgamle jenteloven» i forbindelse med konserten. Det blir også innslag fra Studentersamfundets Interne Teater.

Konserten ledes av dirigent Eirik Mundhjeld.
Vi gleder oss til å se deg!

Kjøp billetter HER!

Student/Ordinær: 130/220 kr