Adventskonsert 2023!

Hjertelig velkommen til adventskonsert med Trondhjems Kvinnelige Studentersangforening. TKS er damekoret ved Studentersamfundet i Trondhjem, og tradisjon tro holder vi adventskonsert første søndag i advent. Vi har plukket ut noen favoritter fra arkivet, og noen nye julesanger for å sikre at julefreden atter en gang senker seg over Storsalen. Under konserten vil det også bli innslag fra Candiss og Knauskoret, så her blir det garantert julestemning å ta med seg inn i desember.

Vi synger to konserter; 17:30 og 20:00. Konserten varer omtrent 1.5 time, inkludert 20 minutters pause. Det blir servert gløgg og pepperkaker i pausen. 

TKS dirigeres av den eminente Eirik Mundhjeld!

Ta deg en velfortjent pause fra eksamenslesingen og kom på konsert💜

Billetter: https://tks.ticketco.events/no/nb/e/adventskonsert_med_trondhjems_kvinnelige_studentersangforening