Hva skjer i høst?

Høsten 2017 blir en spennende tid for TKS! Det er UKEsemester og mye annet som blir veldig gøy, så følg med!

Opptak

Vi begynte høsten med å ta opp nye korister. Vi har tatt opp 20 flotte damer som gleder seg stort til høsten!

I løpet av høsten har vi øvelser hver uke som vanlig, i tillegg til at vi har én stor øvingshelg alene, og mye øving sammen med TSS og Samfundets Symfoniorkester. I tillegg synger vi på oppdrag og konserter rundt om i byen og gjør oss klare til UKA!

Promenadekonsert

Høstens største begivenhet er selvfølgelig UKA! Denne enorme studentfestivalen pangstartes med selveste Promenadekonserten. Denne storslåtte konserten holdes i Dødens Dal, og TKS skal opptre sammen med TSS og Samfundets Symfoniorkester.

Kulturnatt

Tradisjonen tro skal TKS opptre på Kulturnatt 15. september. Kulturnatt er en samling av over 200 store og små arrangementer, og TKS synger kvelden inn i Brattørveita og i Tordenskioldsparken.

Les mer om arrangementet her!

Veldedighetskonsert

TKS opptrer også på veldedighetskonsertden 20. september i Nidarosdomen. Les mer om arrangementet her!

Adventskonsert

Når det nærmer seg jul avholder TKS hvert år sin mest tradisjonsrike konsert: Adventskonserten! Denne konserten er din ultimate kilde til julestemning og TKS’ store prosjekt etter UKA. Her får vi også drahjelp fra flere andre kunstneriske gjenger på Samfundet, så det er bare å glede seg!