Opptak 2017!

Skal du studere i Trondheim til høsten og har lyst til å bli med i Norges kanskje beste studentkormiljø? Da er TKS noe for deg!

Trondhjems Kvinnelige Studentersangforening har opptak hver høst, og i år faller det på mandag 21. og tirsdag 22. august! Vi gleder oss til å ta imot årets nye søkere! Møt opp kl 13:00 på baksiden av Studentersamfundet i Trondhjem (det runde, røde huset under Gløshaugen)!

Opptaket begynner med at du får synge en liten selvvalgt sang til oss. Det trenger ikke være noe stort eller avansert, men som viser frem stemmen din. Etterpå gjør vi noen enkle vokaløvelser for å finne ut av hvilken stemmegruppe du passer best i, fra høyt til dypt leie.

Etter sangdelen av opptaket vil du få prate med noen TKS-ere som vil høre litt om hvem du er!
Hvis du har noen spørsmål kan du kontakte oss på vår facebookside, sende en mail til nestleder@studentkor.no eller ringe oss på 97084847.