Adventskonsert med Trondhjems Kvinnelige Studentersangforening og Snaustrinda spelemannslag

Hjertelig velkommen til adventskonsert med Trondhjems Kvinnelige Studentersangforening! Trondhjems Kvinnelige Studentersangforening er damekoret ved Studentersamfundet i Trondhjem, og i tradisjon tro holder vi adventskonsert første søndag i advent for å la julestemningen senke seg over Storsalen.

I år synger vi flere verk fra nyere julemusikk, samtidig som vi byr på kjente og kjære klassikere med norske røtter. Med oss på laget har vi Snaustrinda Spelemannslag for å vise fram den fineste julemusikken fra folkemusikken, og det blir også fellesinnslag fra TKS og Snaustrinda. I tillegg vil Candiss og Knauskoret ha innslag, så her er det garantert julestemning å få. I pausen serveres det gløgg og pepperkaker i rundhallen.

Vi synger to konserter, 17:30 og 20:00. Dørene åpner et kvarter før konsertstart.

Dirigent: Eirik Mundhjeld.

Forhåndssalg/i døra:

Barn 160,-/230,-

Medlem 160,-/230,-

Ikke-medlem 250,-/300,-

Billetter til konserten kl. 17:30 finnes HER, og billetter til konserten kl. 20:00 finnes HER.

Forhåndssalget stenger én time før konsert.

Takk til MG for flott grafikk!